Gençlerin derbilerinde kim güldü?

Gençlerin derbilerinde kim güldü?

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın U21 ve U19 liglerindeki maçlarında ibre sarı kırmızılılardan yana oldu.

Süper Lig'deki Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi iki takım U21 ve U19 liglerinde karşılaştı. Derbilerden birini Galatasaray kazanırken, diğeri berabere bitti.
 
U21'DE GALATASARAY       
21 Yaş Altı Ligi'nin 9. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-1 yendi.
      
Kadıköy'deki Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan maçta Galatasaray 17. dakikada Batuhan Ergün'ün penaltıdan attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. 
 
Müsabakanın 53. dakikasında Karahan Yasir Subaşı'nın golüyle skoru eşitleyen sarı-lacivertliler, Çetin Turan'ın 58. dakikada penaltıdan attığı gole engel olamadı ve 2-1 geri düştü. 
 
Karşılaşmanın 71. dakikasında Gökhan Çıra ile bir gol daha bulan sarı-kırmızılılar, sahadan 3-1 galip ayrıldı.


U19'DA BERABERLİK
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan Coca-Cola Gelişim 19 Yaş Altı Elit Lig'in 9. hafta maçında ise Galatasaray ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı.
      
Fenerbahçe'nin 76. dakikada Tuncer Duhan Aksu ile bulduğu gole, Galatasaray 79. dakikada Muhammet Yeşilyurt'un golüyle karşılık verdi. Sarı-lacivertlilerde Burak Albayrak 58. dakikada kırmızı kart gördü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...