Pereira'dan Galatasaray isyanı!

Pereira'dan Galatasaray isyanı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Kadıköy'de 1-0 öne geçip 1-1 berabere kaldıkları Galatasaray derbisinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Vitor Pereira'nın maç sonu ilk açıklamaları şöyle:


"Biz aslında çok iyi bir maç çıkardık. Büyük bir maç çıkardık. Oyunun tamamönı domine eden bir görüntü sergiledik. Birden fazla gol atabilirdik. Futbol böyle bir oyun. Rakibimiz yaptığımız tek hatada golü buldu, futbol böyle bir oyun, başka söyleyecek bir şeyim yok."


"3-0'ı, 4-0'ı konuşacaktık"


"İkinci yarıda 3-4 tane iyi pozisyona yakaladık. Ancak son pası, golü getirecek pası yapamadık. O pası verseydik maçı koparabilirdik. Galatasaray son dakikalarda kaybetmeme duygusuyla öne çıktı. Ancak 3-4 pozisyon yakaladık. Son hamleyi yapsaydık 3-0'ı, 4-0'ı konuşacaktık. Takımımı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum."


"Galatasaray'ın bir tane bile pozisyonu yok"


"Gerçekten inanılmaz, biz pozisyonumuzu almıştık ama golü yedik. Anlayamıyorum, bu golü konuşuyor olmamız inanılmaz. Böyle bir maçtan sonra hata bulmak için konuşmuyorum. Galatasaray'ın bir tane bile pozisyonu yok. Galatasaray sadece savunma yaptı ve burada 1 puanı kopardı. Konuşmamız gereken bu, oynamayan bir Galatasaray ve 3'ü, 4'ü atma şansı yaşatabilecek bir takım. Biz arkadaki boşlukları değerlendiremedik. Rakibimiz top ayağındayken bile pozisyon bulamadı. Benim fikrim bu ama her türlü fikri kabul ederim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...