HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özbek patladı: Bana İbrahimoviç demeyin

Kaynak:
Özbek patladı: Bana İbrahimoviç demeyin
İbrahimoviç, Galatasaray, Dursun Özbey, Haber

SPOR Haberleri  / 

Dursun Özbek, İsveçli yıldızla ilgili soruya kızdı ve "Allah aşkına şu İbrahimovic'i pişirip pişirip karşıma getirmeyin" cevabını verdi...

Sponsorluk töreninde konuşan G.Saray Başkanı Dursun Özbek, kendisine İbrahimovic konusunda yöneltilen soruya sinirlendi. Özbek, "Allah aşkına şu İbrahimovic'i gündemden düşürün. Pişirip pişirip ortaya getirmeyim. Bizim 4 yıldızlı iyi bir takımız var. Aslında 5 yıldızı da hak etmiş bir takım" karşılığını verdi. Özbek, Trabzon başkanının G.Saray ile oynadıkları maç hakkında yorum yapmasını, kadınlar hakkındaki açıklamalarını ve hakemlerin alıkoyulmasını tasvip etmediğini de belirtti. 


SAHA İÇİNDE KALMAK İSTİYORUZ


Dursun Özbek şöyle devam etti: "Galatasaray sporu sahada yapmak isteyen bir kulüp. Yeşil sahanın dışında, polemiklerin içinde olmak istemiyoruz. Türk futbolunda her zaman ilklerin ve enlerin takımı olduk. Galatasaray en çok şampiyonluk yaşayan, Avrupa'da ve dünyada en çok bilinen, gelir seviyesi en yüksek Türk takımıdır. Bunu köklü geçmişinden ve etik değerlerinden almaktadır. Başarı Galatasaray Kulübü'nün olmazsa olmazıdır." 


3 YILDA 30 MİLYON TL


Galatasaray, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün önemli şirketlerinden Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Türk Telekom Arena'da düzenlenen imza törenine G.Saray Başkanı Dursun Özbek ve Dumankaya İnşaat Yönetimi Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya katıldı. Sarı-kırmızılı kulübün, yapılan anlaşma çerçevesinde 3 yılda toplam 30 milyon TL tutarında gelir elde edeceği açıklandı. 

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...