Mourinho cezaları umursamıyor!

Mourinho cezaları umursamıyor!

SPOR Haberleri

West Ham mücadelesinde hakeme “Yumuşaksın” diyen Maviler'de Mourinho'ya, 1 maç stadyuma girememe ve 40 bin Pound (174.944 TL) para cezası verildi

Birçok sorunla boğuşan Jose Mourinho'ya son darbe, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan geldi. 2-1 kaybedilen West Ham maçında hakeme, “Sen tam bir yumuşaksın” dediği için tribüne gönderilen Portekizli çalıştırıcıya, hem 40 bin Pound (174 bin 944 TL) hem de daha önce ertelenen 1 maç stadyuma girememe cezası geldi. 
 
Maviler'deki 2. döneminde 6. cezasını alan tecrübeli hoca, geçtiğimiz ayki 50 bin Pound (218.680 TL) cezasını yeni ödemişti. Toplamda 141 bin Pound (616.931 TL) ceza alan Special One (Özel biri) lakaplı çalıştırıcıyı, bu durumun fazla etkilemeyeceği düşünülüyor. Halen Chelsea ile 4 yıllık sözleşmesi bulunan Mou'nun senelik kazancı 13 milyon Pound (56.856.799 TL) ve bu paranın haftalık karşılığı ise 270.833 Pound (1.184.515 TL). 
 
'3.5 sene sonra kovulurum'
 
Bu akşamki Dinamo Kiev maçı öncesinde basın mensuplarına konuşan Mourinho, cezaları umursamadığını belirtirken, takımdaki yıldız oyunculardan birinin, “Mourinho için kazanmaktan çok, kaybetmeyi istiyorum” dediği iddiasına ateş püskürdü. “Ne zaman kovulacağını tahmin ediyorsun?” sorusuna, “3.5 sene sonra, yani sözleşmem bitince” diye cevap veren Mou, “Takımı sizler karıştırıyorsunuz. Ardından isim veriyorsunuz. Sizleri, karaktersizlikle suçluyorum. 2004'te Porto ile Şampiyonlar Ligi'ni kazandıktan sonra, bir gün kötü sonuçlar elbette gelecekti. 11 sene sonra bu durumdayım ve düzeltmek için elimden geleni yapıyorum. Futbolcularıma güveniyorum. Onlarla aramda sorun yok” dedi.
 
(Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...