Şota: Pes etmek yok

Şota: Pes etmek yok

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü, “Sadece futbola odaklanmalıyız. Terinizin son damlasına kadar mücadele etmelisiniz” dedi

Süper Lig'de son 6 maçında sadece bir galibiyet alan Trabzonspor, bugün deplasmanda karşılaşacağı Medipol Başakşehir'i yenerek üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor. Gaziantepspor maçı sonrası gelişen olaylar nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası alan, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilerine uzun süreli hak mahrumiyeti ve para cezaları verilen Trabzonspor, alacağı 3 puanla sıkıntılı günleri geride bırakıp yeniden lige dönüş yapmayı amaçlıyor. Teknik Direktör Şota da oyuncularını tam anlamıyla Medipol Başakşehir mücadelesine motive etmeye çalıştı.
Kırılgan olmayın
Gürcü teknik adam, geçmişte yaşanan olayların unutulması gerektiğini söyleyerek, “Son haftalarda istenilen sonuçlar alamayabiliriz ama pes etmek yok. Sadece futbola odaklanmalıyız. Terinizin son damlasına kadar mücadele etmelisiniz. Sahada kırılgan olmayın, sonuna kadar mücadele edin. Bu forma bunu gerektirir. Rakibe geride olsak da asla bu maçı bırakmayacağımızı hissettirmemiz gerekiyor. Eğer bunu başarırsak taraftarlarımızın da bize olan inancını katlayarak artırırız" şeklinde konuştu.
Şota: Pes etmek yok

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...