Aslan'da dün üç sakatlık şoku birden yaşandı

Aslan'da dün üç sakatlık şoku birden yaşandı

SPOR Haberleri

G.Saray'da dünkü Rizespor maçının ilk yarısında Selçuk İnan ve Hakan Balta, ikinci yarısında ise Semih Kaya sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı

G.Saray'da son 5 gün içinde üzücü olaylar arka arkaya yaşandı. Önce Şampiyonlar Ligi'nde Benfica önünde şanssız bir mağlubiyet aldı Aslan. Ardından Hatay'ın Arsuz İlçesi'ndeki trafik kazasında kuzeni yaşamını yitiren Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan katıldığı cenazenin ardından dün sabah geldiği Trabzon'da takımın kampına katıldı. Selçuk İnan kafile ile birlikte maç saatinde Rize'ye gelirken karşılaşmaya siyah bantla çıktı. Fakat tecrübeli futbolcunun üzüntüsünü bununla bitmedi. Acısını bağrına basarak büyük bir fedakarlıkla sahaya çıkan İnan maçın 18. dakikasında bu defa adale sakatlığı yaşadı. Sağ arka ayak adalesinde çekme yaşayan futbolcu karşılaşmaya daha fazla devam edemeyerek yerini Jose Rodriguez'e bırakmak zorunda kaldı. 
Sakatlıklar artıyor
Kaptanın çıkmasından sadece 5 dakika sonrasında sağ arka ayak adalesinde çekme yaşayan bu defa Hakan Balta oldu. Yere yığılan futbolcuya hemen müdahale edildi. Tedavisi süren futbolcu bir müddet maça devam ederek kendisini denese de daha fazla dayanamadı ve kenara değişiklik işareti yaptı. Hamza Hamzaoğlu bu oyuncunun yerine sahaya Semih Kaya'yı sürmek zorunda kaldı. 80. dakikada ise bir pozisyonda Muslera ile çarpışan Semih Kaya da boynundan sakatlandı. Futbolcu maça devam edemeyen 3. oyuncu olurken yerini Denayer'e bıraktı. 
Deniz Kadah yedeğe düştü
Çaykur Rizespor'un bu sezon 4 kez rakip fileleri havalandıran forvet oyuncusu Deniz Kadah son haftalardaki formsuzluğu nedeniyle teknik direktör Hikmet Karaman'ın kadroda yerini değiştirdiği üçüncü oyuncu oldu. Bu sezon ilk kez yedeğe çekilen Deniz'in yerine Ahmet İlhan ilk 11'de yer aldı.
Rodriguez'den büyük hata
G.Saray'da zaman zaman on birde yer alan fakat beklenen çıkışı tam anlamıyla bir türlü yapamayan Rodriguez dün 19. dakikada maça dahil oldu. Hamzaoğlu'nun yeni bir şans tanıdığı futbolcu Ç.Rizespor'un 20. dakikada gelen beraberlik sayısında topu orta sahada kaptırarak gol atağının başlangıcına sebebiyet verdi.
Kartlar bloke oldu
Çaykur Rizespor'un ligin 9'uncu haftasında karşılaştığı Akhisar Belediyespor karşılaşmasında tribünlerden yapılan kötü tezahüratlar sebebiyle o maçı izleyen taraftarların biletleri bloke edildi. Galatasaray maçını yaklaşık 3 bin yeşil mavili taraftar izlerken takımlarına destek verdi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...