THY Avrupa Ligi Ali Karadeniz için başsağlığı mesajı yayınladı

/ Kaynak: AA
THY Avrupa Ligi Ali Karadeniz için başsağlığı mesajı yayınladı

SPOR Haberleri  / AA

THY Avrupa Ligi, ABD'nin New York kentinde cesedi bulunan ABD asıllı Türk basketbolcu Ali Karadeniz'in ölümü nedeniyle taziye mesajı yayınladı.

THY Avrupa Ligi'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, Ali  Karadeniz'in Avrupa'da formasını giydiği birçok kulüpte yıldız statüsünde  mücadele ettiği ifade edildi. 
 
Açıklamada, 203 santimetre boyundaki oyuncunun ULEB Avrupa Kupası'nın  gelmiş geçmiş en skorer 24'üncü ismi olduğu anımsatıldı. 
 
Avrupa kariyerine 2001 yılında Polonya'nın Slask Wroclaw takımında  başlayan Ali Karadeniz, Türkiye, İspanya, İsrail, Almanya, Fransa ve Güney Kore  liglerinde de mücadele etmişti. 
 
Beşiktaş'a 2005-2006 sezonunda transfer olan oyuncu, Türk Telekom,  Trabzonspor ve Mersin Büyükşehir Belediyesi formaları da giymişti. 
 
Oyuncu, 2001 yılında NBA ekiplerinden New York Knicks tarafından draft  edilmiş fakat ligde süre alamamıştı. Ali Karadeniz, son olarak Fransa'nın Cholet  Basket takımının kadrosunda yer almış, şubat ayında takımdan ayrılmıştı. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...