HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Onur Kıvrak beyaz sayfa açtı

Kaynak:
Onur Kıvrak beyaz sayfa açtı
Onur Kıvrak, Trabzonspor, Haber

SPOR Haberleri  / 

Onur Kıvrak, geçmişe takılıp kalmamak gerektiğini belirterek, "Herkes geçmişten ders çıkarıp geleceğe bakmalı. Ben de öyle yapıyorum" diye konuştu

Trabzonspor'da sezon başından itibaren saha dışı olaylarla gündemde kalan Kaptan Onur Recep Kıvrak, artık sadece performansıyla anılmak istiyor. Onur, bu yıl yaşanan puan kayıplarının taraftarlarda ciddi bir üzüntüye neden olduğunu ifade ederek, "Onlar tribünde biz sahada kahrolduk. Bu gidişatı değiştirmek bizim elimizde. Arkadaşlarımızla sürekli konuşuyoruz ve takımı ayağa kaldırmak için daha ekstra mücadele etmemiz gerektiğini biliyoruz" ifadesini kullandı. 


KUPA İSTİYOR 
Tecrübeli file bekçisi, sadece işine odaklandığını ve bir daha eldivenleri çıkartmak istemediğini de vurgulayarak, "Şu an için tek düşüncem bu, geçmişe takılıp kalmamam gerekiyor. Herkes geçmişten gerekli dersleri çıkararak geleceğe bakmalı. Ben de öyle yapıyorum. Geleceğimde ise bu takımla şampiyonluk kupasını kaldırmak benim en büyük arzum ve hayalim" diye konuştu. 


Kaynak: Sabah

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...