Tolgay geliyor

Tolgay geliyor

SPOR Haberleri

Teknik Direktör Şenol Güneş, Veli'den sonra Tolgay'dan da gelen güzel haberler sonrasında orta sahaya yapmayı düşündüğü transferi askıya aldı

HÜSEYİN?EROĞUL
Veli Kavlak'ın takıma geri dönmesiyle yüzlerin güldüğü Beşiktaş'ta Tolgay Arslan'dan gelen raporlar da teknik heyeti sevindirdi. Almanya'da yapılan sezon öncesi kampında sol diz çapraz bağlarında kopma meydana gelen genç oyuncunun son durumu hakkında Teknik Direktör Şenol Güneş'e bilgi verildi. Sakatlığının ardından Almanya'da Kulüp Doktoru Sarper Çetinkaya'nın gözetiminde ameliyat olan Tolgay'ın güçlü fiziki yapısı başarılı oyuncunun sahalara geri dönme tarihini öne çekti. Tedavisi ve gelişimi günbegün takip edilen Tolgay Arslan, kişisel antrenörüyle yavaş yavaş sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Uzun süredir kopan bağların güçlendirme çalışmasına devam eden Tolgay bu işlemin de sonuna yaklaştı. Şubat ya da mart ayında topla çalışmalara başlaması beklenen siyah-beyazlı futbolcunun gösterdiği gelişim sonrası ocak ayındaki devre arasındaki kampa yetişeceği düşünülüyor. 
Lawal'dan vazgeçildi
Beşiktaş orta sahasındaki iki sakattan gelen sevindirici haberler devre arasında yapılması düşünülen orta saha transferini de askıya aldı. Sezon başında Lucas Leiva ve Raheem Lawal'ı kadrosuna katmak isteyen ancak iki oyuncuyu da alamayan siyah-beyazlılar, Veli'nin takıma geri dönmesi, Tolgay'ın da devre arasına yetişecek olması nedeniyle orta saha transferinden tamamen vazgeçti. Siyah-beyazlılarda tüm oyuncuların takıma geri dönmesinin ardından orta sahada Atiba, Veli, Oğuzhan, Tolgay ve Necip olacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...