Beşiktaş 7 haftadır liderlikten inmiyor

Düzenleyen:
Beşiktaş 7 haftadır liderlikten inmiyor

SPOR Haberleri

Sivasspor’u Başakşehir’de ağırlayan siyah-beyazlılar, 44’te Gomez’in penaltısıyla öne geçti, 90+2’de Oğuzhan fişi çekti.

HÜSEYİN EROĞUL

Uzun bir aradan sonra taraftarlarıyla buluşan Beşiktaş baskılı başladı karşılaşmaya. Baskı öylesine büyüktü ki siyah-beyazlılar kaleci Setkus'a kadar bindirmeyi sürdürdü. 6. dakikada topu ayağında tutan Setkus'un kaptırdığı topla tribünler heyecanlansa da Gomez çimlere mağlup olunca gol sesi çıkmadı. 9'da zarif paslarla ceza sahasına giren Beşiktaş'ta Olcay kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu direğin dibinden dışarı gönderince tribünler saç baş yoldu. 11'de sahneyi Sosa aldı. Sağdan savunmanın arkasına sarkan Arjantinli de kaleyi tutturamayınca siyah-beyazlılar net bir fırsatı daha cömertçe auta yolladı. Siyah-beyazlıların 15 dakikadaki baskısını kırmayı başaran Sivasspor, Aatıf'la iki kez kaleyi yoklasa da Tolga'yı geçemedi. Dakikalar 43'ü gösterirken Adem-Atiba mücadelesinde Kanadalı yerde kalınca hakem Hüseyin Göçek penaltı noktasını gösterdi. Topu filelere gönderen Gomez, takımını soyunma odasına 1-0 önde götürdü. 
Oğuzhan noktayı koydu
İkinci yarıya Sivasspor etkili başladı. Ersan ve Rhodolfo'nun ortaklaşa hatasında topu kapan Aatıf, Tolga'yla karşı karşıya kaldı ancak Rhodolfo riskli bir müdahaleyle pozisyonun gol olmasını engelledi. 54'te Quaresma'nın baskısıyla ani hücuma çıkan siyah-beyazlılar ikinci gole yaklaşsa da Gomez karşı karşıya pozisyonda topu kaleciye nişanlayınca Beşiktaş ikinci golü bulamadı. Sivasspor'un atakları sıklaştırması üzerine Sosa-Necip değişikliği yaparak savunmayı güçlendiren Beşiktaş, 70'te Olcay'ın yerine Kerim'in girmesiyle hücumda daha etkili olmaya başladı. Pozisyon bulmasına rağmen skora etki etmekte güçlük yaşayan siyah-beyazlılar, son çare olarak Gomez'in yerine Cenk'i oyuna sürdü. 90+2'de Cenk'le paslaşan Oğuzhan, güzel bir vuruşla galibiyeti perçinleyen isim oldu: 2-0. 

Beşiktaş 7 haftadır liderlikten inmiyor

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...