Onur Kıvrak Fenerbahçe için iddialı

Onur Kıvrak Fenerbahçe için iddialı

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un Gençlerbirliği'ni mağlup ettiği karşılaşmada eski günlerine dönüş sinyali veren Onur Kıvrak, 90 dakika sonrası oldukça mutluydu.

 Son anlarda gelen galibiyetin önemine vurgu yapan milli file bekçisi, "Ciddi şekilde bir moral bozukluğumuz vardı. Şimdi yüzümüz gülüyor. Fenerbahçe ile oynayacağımız maç farklı olacak. Buna sadece ben değil bütün takım inanıyor" dedi.
Onur, arkadaşlarının galibiyeti yeni doğan İlayda isimli kızına armağan etmesi içinse, "Bana ikinci bir hediye verdiler. Baba olmak gerçekten çok güzel bir duygu. En güzeli de kızımın kimliğinde uzun zamandır ekmeğini yediğim Trabzon yazıyor olması" diye konuştu.

Medjani kabak tadı verdi
Trabzonspor'un Cezayirli futbolcusu Carl Medjani'nin geleceği belirsizliğini koruyor.
Alacaklarının ödenmesi için FIFA aracılığıyla kulübe uyarı gönderen Medjani'nin, "Yeni sözleşme önerirseniz kalırım" dediği iddia edildi. Sportif Direktör Süleyman Hurma ile görüşen ancak ekonomik konularda anlaşma sağlayamayan Medjani'nin başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşmesinden sonra nihai kararın verileceği öğrenildi.

Sağlık merkezi vaadi
Seçim gezilerini sürdüren Trabzonspor başkan adayı Celil Hekimoğlu göreve gelmeleri halinde yapacağı projelerin başında sporcu sağlık merkezinin geldiğini belirterek, "Sadece Trabzon'a değil bölge sporuna hizmet edecek" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...