Galatasaray liderliği kaptı

Galatasaray liderliği kaptı

SPOR Haberleri

Micov'un yıldızlaştığı maçta Darüşşafaka'yı yenen Galatasaray, Basketbol Ligi'nin yedinci haftasında liderlik koltuğuna oturdu

Spor Toto Basketbol Ligi'nde 7'nci haftanın kapanışında Galatasaray Odeabank, Darüşşafaka Doğuş'u 83-76 mağlup etti. İlk yarı 42-42 sona erdi. Üçüncü çeyreğe maçı 25 sayı ile tamamlayan Micov'un önderliğinde 14-0'lık seriyle başlayan sarı-kırmızılar, 56-42'lik üstünlüğü yakaladı. Toparlanan Daçka, Emir, Semih ve Harangody'nin sayılarıyla farkı son çeyreğin başında 3'e indirdi: 63-66. Son bölüm büyük çekişmeye sahne olurken bitime 1.19 kala Green'in üçlüğüyle 81-76 öne geçen G.Saray maçı da 83-76 kazandı. 

ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET
Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, "14- 0'lık üçüncü çeyrek başlangıcı bize güven verdi. Daçka, Türkiye'nin en zengin kadrosu. Bizi durdurdular ama oyuncularımın gösterdiği kararlılıkla çok önemli bir galibiyet aldık" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...