Beşiktaş'ta yönetim ve teknik heyet karşı karşıya!

Beşiktaş'ta yönetim ve teknik heyet karşı karşıya!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yöneticiler David Ospina'yı istiyor, teknik heyet ise Fabricio Ramirez'i düşünüyor.

Siyah-beyazlı idareciler, “Fabricio uzun bir sakatlık döneminden çıktı ve Tolga Zengin’den daha kaliteli değil” diyerek, Başkan Fikret Orman’a görüş bildirdi. Yönetimin, Arsenal’de yedek bekleyen Ospina’nın kiralanması için Güneş’le görüşeceği belirlendi.

Beşiktaş'ta yönetim ve teknik heyet karşı karşıya!
Süper Lig’in devre arasında kaleci ve stoper transferi yapmak isteyen Beşiktaş çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ancak siyah-beyazlıların, kaleci tercihi konusunda ikilem yaşadıkları ortaya çıktı. 
Kartal’da yöneticilerin büyük çoğunluğunun, Deportivo’da forma giyen 27 yaşındaki file bekçisi Fabricio’nun yeniden gündeme gelmesi nedeniyle Başkan Fikret Orman’a, Arsenal’in kalesini koruyan David Ospina için baskı yaptığı belirlendi. 
Fabricio’nun uzun bir sakatlık döneminin ardından sahalara dönmesinin çok büyük bir risk olduğunu dile getiren Beşiktaşlı yöneticilerin, İspanyol kalecinin, Tolga Zengin’den daha iyi olmadığı yönünde görüş bildirdikleri öğrenildi. Fabricio’nun, siyah-beyazlı takımın birinci kalecisi olamayacağını ifade eden yöneticilerin, Başkan Orman’a, “Arsenal’in yedek kalecisi Ospina sürekli oynayabileceği bir kulübe gitmek istiyor. Sezon sonuna kadar kiralama şansımız varsa, Ospina tercihi bizim için daha doğru olur” dedikleri kaydedildi. 

Yönetime hak verdi
David Ospina’yı isteyen yöneticilere hak veren Fikret Orman’ın ise Arsenal ile kurulan ilişkileri daha da ileriye taşımak istediği ve sonuna kadar Kolombiyalı kalecinin transferi için uğraşacağı bildirildi. 
Teknik Direktör Şenol Güneş’in ise Fabricio’nun transfer edilmesine onay verdiği aktarıldı. Adeta eli kolu bağlanan siyah-beyazlı yöneticilerin, Ospina’nın kiralanması konusunda teknik heyetle bir kez daha görüşme yapacağı vurgulandı. 

Cordoba kefil oldu
Beşiktaş’ın eski kalecisi Oscar Cordoba, vatandaşı olan David Ospina’ya güvenoyu verdi. Dünya Kupası’nda gösterdiği başarılı performansın ardından Arsenal’e transfer olan Kolombiyalı kalecinin, siyah-beyazlı takıma çok faydalı olacağını dile getiren Cordoba, “Ospina, Türkiye’nin en büyüğü Beşiktaş’ın gücüne güç katacaktır. Çarşı grubunun da sevgilisi haline geleceğine hiç şüphem yok” dedi.
Arsenal’de Petr Cech’in arkasında yedek bekleyen David Ospina sadece 3 maçta şans bulabildi. İspanyol kaleci Fabricio Ramirez’in ise Deportivo ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...