Galatasaray'dan Grosskreutz'a karşı hamle!

/ Kaynak: Fanatik
Galatasaray'dan Grosskreutz'a karşı hamle!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Galatasaray'la tek bir resmi maça çıkamadan ayrılmak istediğini söyleyen ve ülkesinin yolunu tutan Kevin Grosskreutz meselesinde, Sarı Kırmızılı idareciler de harekete geçti.

Alman futbolcunun dün bütün eşyalarını toplayarak İstanbul'u terk etmesinin ardından, yönetim de direkt olarak futbolcunun menajeri Konstantin Liolios'la temas kurdu. Yunan menajeri önümüzdeki hafta için İstanbul'a davet eden Galatasaray, görüşmelerde kesinlikle taviz vermeme kararı aldı.

Gidecekse gitsin, kalacaksa gelip çalışmalara başlasın
Toplantıda net bir tavır koyma konusunda kararlı olan yöneticiler, Liolios'a  "Kevin eğer futbol oynayacaksa gelsin bir an önce çalışmalara başlasın. Gitmekte kararlıysa da bir an önce takım bulma çalışmalarına başlayın." diyecekler.

Bütün masraflar alınacak
Yönetimin ayrıca, Grosskreutz'a bugüne kadar yapılan bütün ödemeler, oyuncunun kirası ve özel işleri için yapılan masraflar, Almanya'ya gidip gelirken alınan uçak biletlerinin ücretleri de dahil olmak üzere bütün masrafların oyuncunun bonservis ücretinin üzerine ekleyeceği öğrenildi.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...