Lucescu 5 yıllık imza atacak

Lucescu 5 yıllık imza atacak

SPOR Haberleri

Başkan adayı Muharrem Usta, olağan genel kurul öncesi çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Kongre gününe kadar delegelerin tamamına ulaşmayı hedefleyen Usta, Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Ali Yazıcı ve üyeleri ziyaret ederek projelerini anlattı. Usta, daha sonra Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda bulunan Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği'nde organize edilen yemeğe katılarak, eski futbolcularla bir araya geldi. Usta, teknik direktör Lucescu ile ilgili çıkan haberler hakkında ise şu ifadeleri kullandı: "Biz 'Lucescu'ya ihtiyacımız var' dediğimiz anda Lucescu, Trabzon'a gelecek. Taraftarlarımız bu konudan emin olsun. Sezon sonuna kadar bir dönem var ve ondan sonraki bir süreç var. Elimizde oyuncular var. Bu sezonu da iddiasız geçiremeyiz. Mutlaka Avrupa kupası hedefi koymak zorundayız. 

Bizzat ben görüştüm
İkinci devre iyi ilişkilerle oyuncuların performansıyla A Milli Takım'a mutlaka 3-4 oyuncu göndermemiz gerekiyor. Elimizde iyi kaynaklar var ama perişan olmuş durumda. İkinci yarı hem bunları parlatmalıyız hem de iskeleti oluşturmalıyız. Lucescu vari bir hoca bize 5 yıllık plan için lazım. Ukrayna ile bizim ligimiz aynı dönemde bitiyor. Bununla ilgili olarak görüşmeler yaptım. Bire bir de görüşme yaptım. Şu anda seçime gidiyoruz. Lucescu sezon sonu bitiyor. Sezon sonuna kadar A planı, andından da 5 yıllık plan yapmalıyız. Biz hocalar gelsin, gitsin şeklinde ömrümüzü sürdüremeyiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...