Sneijder bile protesto edildi

Düzenleyen:
Sneijder bile protesto edildi

SPOR Haberleri

Galatasaray taraftarları tıpkı Kasımpaşa maçında olduğu gibi takımlarını protesto etti. Sarı kırmızılı taraftarlar maçtan önce sadece iki kaleci Muslera ve Cenk'i çağırıp sevgi gösterisinde bulundu; Sneijder bile davet edilmedi.

Son haftalardaki kötü sonuçlar nedeniyle kızgın olan Galatasaraylı taraftarlar, takımlarına yönelik protestolarını Bursaspor maçında da sürdürdü.

Türk Telekom Arena'daki karşılaşma, takıma daha önce Türkiye'de ve Avrupa'da çok önemli başarılar kazandıran Mustafa Denizli'nin ilk maçı olmasına rağmen tribünler boş kaldı. 52 bin kişilik statta oynanan mücadeleyi 15 bin civarında sarı kırmızılı taraftar izledi.

Galatasaray taraftarları ayrıca maç öncesinde futbolculardan sadece Fernando Muslera ile Cenk Gönen'i tribünlere çağrıp sevgi gösterisinde bulundu. 

Takımın 1 numaralı yıldızı olan Wesley Sneijder dahil diğer oyuncuların hiçbiri tribüne çağrılmadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...