Trabzonspor kazansın!

Düzenleyen:
Trabzonspor kazansın!

SPOR Haberleri

Mali ve idari yönden ibra edilen Hacıosmanoğlu, “Allah, Trabzonspor’u hedefine taşıyacak başkan adayına kazanmayı nasip etsin” dedi

Trabzonspor'da kongre heyecanı başladı. İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta'nın başkanlığa aday olduğu seçim bugün gerçekleştirilecek. Divan Başkanı olarak Ahmet Metin Genç'in seçildiği kongrede ilk gün mevcut yönetimin mali ve idari yönden ibrası oylandı. Hacıosmanoğlu yönetimi oy çokluğuyla ibra edilirken, bordo-mavili kulübün 31 Ekim 2015 tarihi itibarıyla derneğe bağlı 6 şirketin kısa vadeli borçlarının 259 milyon 237 bin 453 lira, uzun vadeli borçlarının 193 milyon 840 bin 523 lira, toplam borcunun ise 453 milyon 77 bin 976 lira olduğunu açıklandı. İbra oylamasının ardından konuşan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, daha önceki genel kurullarda yapılan yönetim ibra oylamalarını hatırlatarak "Eski başkanımız sayın Sadri Şener'i ibra etmeyeceklerdi. Kürsüye çıktım, 'Nuri Albayrak başkanımıza bu yapıldı. Trabzonspor Türkiye'ye rezil olmuştu. Bu genel kurullarda başkan ibra edilse temiz, edilmezse pis manası çıkmaz. Ben göreve geldiğim zaman 'Kulübün parasını yiyor' dediler. 8 ay önce kendi elimle İçişleri Bakanlığı'na o şaibelerin ortada dolaştığı dönemde kendi adımla dilekçe verip, 'Böyle böyle şaibeler basında benim adıma yer alıyor. Lütfen gelip beni inceleyin' dedim. Kim Trabzonspor'un bir lirasını yiyorsa, yediriyorsa namussuzun dik alasıdır. Allah yarın yapılacak seçimde Trabzonspor'u hedefine taşıyacak başkan adayına başkanlığı nasip etsin" ifadelerini kullandı. 

SİLAHLA GİRMEK YASAKTIR!
Trabzonspor'un Hayri Gür Spor Salonu'ndan düzenlenen olağan genel kurulunda salonun girişine 'Silahla girmek yasaktır' tabelası asıldı. Bu uyarı tabelası esprilere konu olurken, silahlı gelenler emanete teslim ettikten sonra içeri girdi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...