Mustafa Denizli, “Yolumuza devam edeceğiz”

Düzenleyen:
Mustafa Denizli, “Yolumuza devam edeceğiz”

SPOR Haberleri

G.Saray’ın tecrübeli hocası, “Bizim için ilk hedef Avrupa. Lig daha uzun bir yarışma. Astana’ya sürpriz şansı vermeyeceğiz” diye konuştu

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Astana karşılaşması öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli taktisyen, “İki takımın da amacı yola devam etmek. Şartlar net bir şekilde ortada. Hiç kimse Astana'nın grupta böyle bir puan barajına ulaşacağını tahmin etmemişti. Futboldaki sürprizler her zaman yaşanmıştır. Bu sevinci rakibimize yaşatmayacağız” açıklamasında bulundu. Denizli, Galatasaray’ın sezonu Avrupa’sız geçiremeyeceğini ifade ederek, “Avrupa ve Türkiye birbirinden ayrılmaz. Ligde düşündüklerini yaparsan, Avrupa kapıları açılıyor. Burayı başardıktan sonra yolculuk başlıyor. Geçen sene de takımımız böyle bir yolculuğa başladı. Burada önemli olan, düşünmediğimiz herhangi bir durumla karşılaşmamak. Bizim için şu anda ilk etap Avrupa. Lig yolu uzun bir yarışma. Avrupa'da oynadığın maç sayısı ile ligdeki arasında ciddi bir fark var. Şu anda 3 kulvarda gidiyoruz. Yarın (Bugün) bu kulvarın devamına karar vereceğiz. Önümüzde diğer iki yarışta da başarmak hedefindeyiz. Ama Avrupa; ülke için de, takım için de, benim için de, oyuncularım için de farklı bir hedeftir. 23 yıl sonra yine Avrupa şampiyonluğu isteğiyle mücadelemizi sürdereceğiz” vurgusunu yaptı.
Tarihte örneği yok
Astana'nın 10 gün önceden İstanbul'a gelerek kampa girmesine değinen sarı-kırmızılı teknik adam, "Belki Şampiyonlar Ligi'nde bir takım ilk kez rakip ülkeye gidip, 10 gün hazırlık dönemi geçiyor. Rakibimizin de bu kupada yola devam etmek için ne denli iddialı olduğunu gösterir bir tablo bu. Kazakistan futbolda çıkışa geçmek isteyen bir ülke. Bu konuda her türlü düşüncemizi yarın ortaya koyacağız" şeklinde yorumda bulundu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...