Lucescu'dan yeşil ışık

/ Kaynak: Fotomaç
Lucescu'dan yeşil ışık

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Rumen teknik adam, "Türkiye'de unutulmaz anlar yaşadım. Shakhtar'da bir futbol kültürü oluşturdum. Ama Türkiye'yi unutamıyorum, yollarımız tekrar kesişir mi bilemem" dedi


Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta'nın "Önümüzdeki sezon büyük bir ihtimalle" beraber çalışacağız" dediği Mircea Lucescu, Ukrayna basınına uzun bir röportaj verdi. Daha önce kariyerinde çalıştırdığı birçok takımda, önemli oyuncular keşfedip büyük takımlara gönderdiklerini ifade eden Lucescu, "Türkiye'de de çalıştım ancak orada organizasyon yapısı çok farklı. Kulüplerin başkanları iki yıllığına seçiliyor ve hemen yıldız oyuncu transfer ediyorlar, oyuncuların gelişimlerine izin verilmiyor. Başkanlar için sadece, ismi büyük oyuncular gerekiyor ve bu oyuncular için büyük paralar harcanıyor" dedi. 

Terim'le anlaşıp beni gönderdiler
Galatasaray ve Beşiktaş'ta çalıştığı dönemler hakkında da bilgiler veren Lucescu, "Galatasaray'da şampiyonluk kazandım ve iki yıl daha sözleşmem vardı ancak yeni başkan ve ekibi gelince Fatih Terim ile anlaştı ve beni gönderdi. Galatasaray'da yaşadığım benzer bir durumu Beşiktaş'ta da yaşadım. Başkan ile asbaşkan arasında bir kavga vardı ve oradan da ayrıldım, Shakhtar Donetks'e geldim. Buradan da hiç ayrılmadım, her zaman Shakhtar'da mutluydum ve sanırım kimse de benim ayrılmam gerektiğini düşünmüyordur. Ama futbol bu. Her an her şey olabilir. Türkiye ile yollarım tekrar kesişir mi bilemem. Gelecekle ilgili konuşmam doğru olmaz. Futbolda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir" ifadesini kullandı.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...