Orman: Uçak alacağız

Düzenleyen:
Orman: Uçak alacağız

SPOR Haberleri

Kulübün marka değerini yükseltmek istediklerini dile getiren Orman, “Beşiktaş uçağının olması bir rahatlık değil, marka algısıyla ilgilidir" dedi

Son yılların en büyük projesi Vodafone Arena'ya kavuşmak için gece gündüz çalışan Beşiktaş, şimdi de gözünü yükseklere dikti. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ankara Ticaret Odası tarafından düzenlenen Marka Festivali'nde ses getirecek açıklamalar yaptı. Siyah-beyazlı kulübün marka değerini yükseltmek istediklerini ifade eden Orman, "Kendi markamızın bir uçakta olması arzusundayız. Beşiktaş Futbol Takımı, Beşiktaş markalı bir otobüsle gitmeli, Beşiktaş markalı bir uçakla uçmalı ve indiğinde de Beşiktaş markalı bir otobüsle karşılanmalı. Beşiktaş'ın uçağının olması bir rahatlık değil, marka algısıyla alakalıdır" ifadelerini kullandı. 
Stat değil saray yapıyoruz 
Beşiktaş'ın Türkiye'nin en önemli markalardan biri olduğunu söyleyen Orman, "Beşiktaş güneşin batmadığı bir kurumdur. Bu inanılmaz bir aşk işi. Kulübün marka değeri bizim için en önemli konu. Marka algısındaki en önemli şey ise stadımız. Vodafone Arena, sadece bir stat değildir, marka algısının simgesidir. Türkiye'nin en önemli lokasyonlarından birinde lüksüyle, kalitesiyle saray gibi bir stat yapıyoruz. Gerek Türkiye'de yaşayan, gerekse de yurt dışından stada gelen insanlar, ne kadar hoş ve şehri güzelleştiren bir yapı olduğunu görecek" dedi. 
Çok kaliteli bir takımız 
Beşiktaş'ın çok kaliteli isimlerden kurulu bir futbol takımı olduğunu sözlerine ekleyen Fikret Orman, "Sınırsız bütçeniz olsaydı takımda kimleri görmek isterdiniz" sorusuna ise, "Gökhan Töre, Mario Gomez'i ve Oğuzhan Özyakup'u takımda görmek isterdim. Onlar da zaten bizde oynuyor" derken kendisiyle ilgili olarak da, "Bir dönem daha başkanlık isteğim var, sonrasında gençlere yol açmayı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...