Barça yol vermedi

Düzenleyen:
Barça yol vermedi

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde E Grubu son maçında deplasmanda B.Leverkusen'le 1-1 berabere kalan lider Barcelona 3. olan Alman ekibini UEFA Avrupa Ligi'ne göndermiş oldu.

Messi'nin 20. dakikadaki golüne Bundesliga ekibi üç dakika sonra Hernandez'le karşılık verdi. İkinci yarıda Bayer Leverkusen Hakan Çalhanoğlu ve Kampl ile çok önemli fırsatlar yakalasa da bunları gole çeviremedi. Evinde BATE ile golsüz berabere kalan Roma ise grupta ikinciliği elde ederek Devler Ligi'nde yoluna devam etti. G Grubun'da ise Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Chelsea evinde Porto'yu 2-0 yenerek tur vizesi aldı. Ligde sonuçlar ve tur atlayan takımlar şöyle: A Grubu: B.Leverkusen-Barcelona: 1-1, Roma-BATE: 0-0. F Grubu: D. Zagreb-B.Münih: 0-2, Olimpiakos-Arsenal: 0-3. G Grubu: Chelsea-Porto: 2-0, D.Kiev-Maccabi: 1-0. H Grubu: Gent-Zenit: 2-1, Valencia-Lyon: 0-2.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...