HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

EURO 2016'daki rakiplerimiz belli oluyor! Kim gelirse gelsin...

Düzenleyen: /
EURO 2016'daki rakiplerimiz belli oluyor! Kim gelirse gelsin...
A Milli Futbol Takımı, Milli Takım Rakip, EURO 2016, Haber

SPOR Haberleri

İlk kez 24 takımın mücadele edeceği 2016 Avrupa Şampiyonası'nda ülkeler dörderli 6 gruba ayrılacak

A Milli Futbol Takımımızın Fransa'da düzenlenecek Euro 2016'daki rakipleri bugün saat TSİ 19.00'da gerçekleştirilecek kura çekimi sonrası belli olacak. Türkiye'yi, Paris Kongre Sarayı'nda TSİ 19.00'da gerçekleşecek kura çekiminde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çağlar ve Alaattin Aykaç, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş temsil edecek. Türkiye'nin 4. torbadan katılacağı Euro 2016 finalleri kura çekiminde 24 takım, 4'erli olarak 6 gruba ayrılacak. 10 Haziran tarihinde başlayacak olan turnuva 10 Temmuz'da oynanacak final maçıyla sona erecek.
Millilerimiz, dördüncü torba takımları İrlanda Cumhuriyeti, İzlanda, Galler, Arnavutluk ve Kuzey İrlanda ile eşleşmeyecek. Türkiye daha önce üç defa Avrupa Şampiyonası'nda yer aldı. 1996 yılında Fatih Terim'le finallere giden ay-yıldızlılar İngiltere'deki turnuvayı gol atamadan ve puansız tamamlamıştı. 2000 yılında Mustafa Denizli ile çeyrek finale kalan milliler, Amsterdam Arena'daki çeyrek final mücadelesinde Portekiz'e 2-0'lık skorla mağlup olmuştu. Avrupa Şampiyonası'nda son olarak 2008 yılında yine Fatih Terim ile mücadele eden ay-yıldızlılar, unutulmaz Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan maçlarının ardından yarı finalde Almanya ile karşılaşmış ancak güçlü rakibine 3-2 mağlup olarak final oynama şansını elde edememişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...