Selçuk Şahin fena patladı! 'Karaktersiz...'

Düzenleyen:
Selçuk Şahin fena patladı! 'Karaktersiz...'

SPOR Haberleri

Eski Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, hakkında çıkan haberlerle ilgili kendisine ait sosyal medya hesabından çok sert bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz sezon sonunda 12 yıllık Fenerbahçe kariyerini noktalayarak FC Wil takımına transfer olan Selçuk Şahin, geçtiğimiz günlerde Celtic maçını izlemek üzere Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na gelmişti.

Milli futbolcunun maç sırasında "Adım Selçuk Souza olsa hala Fenerbahçe'de oynardım'' dediğine dair iddialar ortaya atılmıştı.

34 yaşındaki deneyimli futbolcu, kendisine ait sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve zehir zemberek sözler söyledi.

Selçuk Şahin şu ifadeleri kullandı:

1. Ya ne kadar beyinsizce, saçma, karaktersizce haberler yapıyorsunuz, Fenerbahçeli hiçbir oyuncu hakkında hiçbir açıklamam olmamıştır.

2. Beni tanıyan herkes böyle bir şey söylemeyeceğimi bilir, kendi kafanızdan, can sıkıntısından, uydurma haberler yapmayın. Terbiyesizler

Selçuk Şahin fena patladı! 'Karaktersiz...'

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...