Bilet fiyatlarında indirim

Bilet fiyatlarında indirim

SPOR Haberleri

Trabzonspor yönetim kurulu, cumartesi günü oynanacak Antalyaspor maçında bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim kararı aldı.

Trabzonspor, Gaziantepspor maçı sonrası çıkan olaylar nedeniyle aldığı iki maçlık seyircisiz oynama cezası sonucu, Gençlerbirliği ve Eskişehirspor karşılaşmalarını taraftarının desteğinden yoksun oynamak zorunda kalmıştı. 6 Aralık'taki kongre sonucu seçilen başkan Muharrem Usta ve yönetimi, iki maç Avni Aker'e gelemeyen bordo mavili taraftarlara, cumartesi günü oynanacak Antalyaspor maçı öncesi jest yaptı. Trabzonspor yönetimi, kendi dönemlerinin ilk seyircili maçında bilet fiyatlarında yüzde 50 indirime gidileceğini açıkladı. Trabzonspor'un İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığı dönemindeki son seyircili maçı olan Gaziantepspor karşılaşmasında bilet fiyatları kale arkaları 20, maraton 40, kapalı tribün 60-80, VIP: 200, VIP özel 1000 liradan satışa sunulmuştu. Muharrem Usta yönetimi ise, Antalyaspor maçında bilet fiyatlarını yüzde 50 indirimli olarak şöyle belirledi:

Kale arkaları: 10, Maraton: 20, Kapalı Kenar (A,D,E,H BLOK): 30 TL, Kapalı Orta (B,C,F,G BLOK): 40 TL, VIP: 100 TL, VIP ÖZEL: 500 TL.

"Taraftarı bekliyoruz"
Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem, cumartesi günü Antalyaspor ile zorlu ve kritik bir müsabaka oynayacaklarını belirterek, taraftarları Hüseyin Avni Aker Stadyumu'na takımı desteklemeye davet etti. Ligde yeniden çıkışa geçmek için Antalyaspor maçının oldukça önem taşıdığına dikkat çeken Örem, şunları söyledi:

"Taraftarlarımızın göstereceği tribün desteği takımın özgüvenini artırmada ve güzel bir oyunla sahadan üç puanla ayrılmasında büyük pay sahibi olacaktır. İlk yarının sahamızdaki son lig maçında kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yetişkiniyle büyük Trabzonspor taraftarını tribünlerimizde görmek istiyoruz. Bu amaçla yönetim kurulumuz Antalyaspor maçına özel olarak bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim kararı almıştır. Şimdi hepimize düşen, tribünleri doldurarak oyuncularımızı maçın başından sonuna kadar aynı coşkuyla desteklemektir. Bu maçtan alacağımız üç puan takımın devre arasına daha özgüvenle girmesine ve ligin ikinci yarısında hedeflenen çıkışın yakalanmasında çok önemli olacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...