Denizli'nin Aslan'ları

Denizli'nin Aslan'ları

SPOR Haberleri

Mustafa Denizli, ligin ikinci yarısında yepyeni bir Galatasaray için formülü yönetime verdi. 3'ü direkt ilk 11'e girecek 4 futbolcu isteyen deneyimli hocanın önceliği olan Mevlüt ve Donk için de operasyon başlıyor.

Galatasaray’da operasyon başlıyor... Devre arasında 2 orta saha 1 sağbek 1 de forvet alıp ikinci yarıya bambaşka bir kimlikle girmekte kararlı olan Sarı-Kırmızılılar’ın önceliği Mustafa Denizli’nin listesinde ilk sırada bulunan Mevlüt Erdinç ve Donk. Her 2 oyuncunun şartlarının da araştırıldığı ve ortaya cazip bir tablonun çıktığı öğrenildi. İşte Mevlüt ve Donk cephesindeki son gelişmeler...

MEVLÜT'TE KADER GÜNÜ YARIN
Mustafa Denizli’nin ısrarla kadroda görmek istediği Mevlüt Erdinç için kader günü yarın... Takımı Hannover’in bugün Bayern Münih ile oynayacağı maçın ardından taraflar masaya oturacak. Mevlüt Erdinç ve menaceri, Alman ekibinin yöneticilerine ayrılmak istediklerini iletecek. Hannover de bu görüşmede ayrılık için kendi şartlarını masaya konacak. Hannover, Mevlüt’ü Saint Etienne’den 3.3 milyon Euro’ya
transfer etmişti. Ancak Almanlar, şu an bu rakamlarla golcüsünü satamayacağını biliyor ve her türlü teklife, pazarlığa açık.

TAKIMIN EN PAHALISI
Mevlüt Erdinç, Hannover’den yıllık net 2 milyon Euro kazanıyor ve bu, takımdaki tavan ücret. 28 yaşındaki milli futbolcuyu daha önce forma giydiği Fransa Ligi’nden Lille de istiyor ama hem bu rakamlara çıkması zor hem de Mevlüt’ün öncelikli tercihinin Galatasaray olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bonservis bedelinde anlaşma sağlanamaması durumunda satın alma opsiyonlu olarak Cim Bom’un kiralama seçeneğini de gündeme taşıyacağı gelen haberler arasında.

PAŞA'NIN KAPISI ÇALINACAK
Kasımpaşa’nın 29 yaşındaki ön liberosu Donk için de girişimler başlıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve şimdiki kulübüyle yeni bir mukaveleye sıcak bakmayan Donk’un Sarı- Kırmızılı ekibe ise yeşil ışık yakması, Aslan’ın pazarlık masasındaki en büyük kozu. Mustafa Denizli’nin, “Transferleri kampa mutlaka istiyorum” mesajını alan Galatasaray Yönetimi, 2 hafta içinde bombaları patlatacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...