Beşiktaş'tan transferde büyük bomba

Beşiktaş'tan transferde büyük bomba

SPOR Haberleri

Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Antalyaspor'un genç futbolcusu Emrah Başsan'a talip oldu.


Antalyaspor'da forma giyen Emrah Başsan'ı transfer etmek isteyen yönetim, Antalyaspor ile görüşmelere başladı. 

Beşiktaş'tan transferde büyük bomba

İlk görüşme Antalya'da
Antalyaspor, Beşiktaş ile oynan maç sırasında, Siyah-Beyazlılar'da fazla forma şansı bulamayan Serdar Kurtuluş, Pedro Franco ve Ramon Motta'yı istedi. Beşiktaş ise bu oyunculara karşılık genç futbolcu Emrah Başsan'ı istedi. Ancak Antalyaspor, Emrah'ı takımdan yollamak istemediği için bu transfer için şimdilik direniyor.

Beşiktaş'tan transferde büyük bomba

Anlaşma yakın
Emrah Başsan'ın da Beşiktaş'ta forma giymeyi çok istediği belirtilirken Antalyaspor'un bu futbolcuyu satmakta direnmesi halinde Beşiktaş'ın Kırmızı-Beyazlı kulübe 3 oyuncu ve bir miktar da para önereceği öğrenildi. 
Genç futbolcunun da  Siyah-Beyazlı kulüpte futbol oynamayı arzulaması, Beşiktaş'ın elini güçlendirirken bu transferin ara transfer döneminde resmileşmesi bekleniyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...