Arena'da ve Florya'da kırmızı alarm

Arena'da ve Florya'da kırmızı alarm

SPOR Haberleri

Kötü bir sonuçta taraftarların protesto dozajını artırmasından çekinen sarı kırmızılı yönetim, emniyetten ek tedbir istedi, özel güvenlik sayısını yükseltti

Galatasaray, bugünkü Akhisar Belediyespor maçına olağanüstü güvenlik önlemleri altında çıkacak. Cimbom'un Beşiktaş'a yenildiği maç sonrası taraftarların Florya basması, Akhisar ile oynanan kupa maçında da protestoların artarak sürmesi yönetimi harekete geçirdi. Galatasaray bugün galibiyet hedeflese de puan kayıplarının sürme ihtimalini göz önünde bulunduran sarı-kırmızılılar, emniyetten ek tedbirler istedi ve özel güvenlik sayısını artırdı. Florya'da Beşiktaş maçında olduğu gibi yine TOMA'ların beklemesi kararlaştırıldı. 

İki eksik var 
Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maç 16.00'da başlayacak ve hakem Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Ligde 26 puanı bulunan sarı-kırmızılı ekip, 28 puanla Akhisar Belediyespor'u yenerek hem kötü gidişini sonlandırmak hem de rakibinin sıralamada üstüne çıkmak için mücadele verecek. Derbide cezalı durumuna düşen Selçuk İnan ile aynı maçta sakatlanan golcü Burak Yılmaz bugün takımdaki yerlerini alamayacak. 

Arena'da ve Florya'da kırmızı alarm

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...