HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bayern Münih'te Ancelotti dönemi

Bayern Münih'te Ancelotti dönemi
Bayern Münih, Haber

SPOR Haberleri

Bayern Münih, İspanyol teknik adam Pep Guardiola'nın ayrılmasıyla yerine Carlo Ancelotti'yi getireceğini resmen açıkladı.

Bayern Münih'te Carlo Ancelotti dönemi resmen başlamak üzere...  Bayern Münih'ten sezon sonu resmen ayrılacak olan Pep Guardiola'nın yerine İtalyan Carlo Ancelotti'nin göreve gelecek.
Alman kulübün Carlo Ancelotti'ye yıllık 15 milyon Euro değerinde bir teklif yaptı ve Ancelotti'nin bu teklifi kabul etti. Carlo Ancelotti 2019 yılına kadar Alman ekip ile sözleşme imzaladı.
Bild gazetesinde konuşan bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge,  Bayern Münih'ten sezon sonu görevinden ayrılacak olan Pep Guardiola'nın yerine İtalyan hoca Carlo Ancelotti'nin getireleceğini açıkladı.

Bayern Münih başında 135 maça çıkan Pep Guardiola, 105 galibiyet elde ederken, 11 beraberlik aldı ve sadece 19 kez mağlup oldu. İspanyol teknik adam, Bayern Münih'e 2 Bundesliga şampiyonluğunun yanı sıra 1 de Almanya kupası şampiyonluğu yaşadı.

Kariyerinde en  son Real Madrid'i çalıştıran Carlo Ancelotti ise, İspanyol ekipte 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ve 1 İspanya Kral Kupası şampiyonluğu yaşadı.  Şu ana kadar 16 kupa kazanan 56 yaşındaki deneyimli hoca, 3 Şampiyonlar Ligi, 2 Kulüpler Dünya Kupası, 3 UEFA Süper Kupası, 1 Premier lig şampiyonluğu, 1 İngiltere Lig Kupası şampiyonluğu, 1 ingiltere Community shield şampiyonluğu, 1 Fransa ligi şampiyonluğu, 1 İtalya ligi şampiyonluğu ve 1 İtalya Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...