Ersun Yanal'a şoke oldu!

/ Kaynak: TrabzonAjans
Ersun Yanal'a şoke oldu!

SPOR Haberleri  / TrabzonAjans

Trabzonspor'da teknik direktörlük konusunda gündeme gelen Ersun Yanal ve Başkan Muharrem Usta'nın İstanbul'da yaptıkları toplantının detayları ortaya çıktı.

Sadi Tekelioğlu'nun görevi bırakacağını açıklamasının ardından teknik direktör arayışına giren Trabzonspor'da yeni yönetimin ilk adresi Ersun Yanal olmuş ve bordo mavili yöneticiler Yanal'la İstanbul'da bir araya gelmişti. Ersun Yanal ile bordo mavili yöneticilerin İstanbul'da yaptıkları toplantıda şaşırtan detaylar ortaya çıktı.
Buna göre Başkan Muharrem Usta, Ersun Yanal'ı arayarak yemeğe davet etti. Yanal bu daveti kabul ederek yemeğe katıldı. Ancak tecrübeli teknik adam ilk şoku ortama girince yaşadı. Çünkü Muharrem Usta ile birlikte 6-7 yönetici daha kendisini bekliyordu. Görüşmenin özel nitelikte olacağını düşünen Yanal bu durumdan rahatsız olsa da tavrını başlangıçta belli etmedi. Ancak zaman ilerledikçe sohbet ilginç bir boyuta taşındı.

GÖREV YAPTIĞI DÖNEM SORGULANINCA...
Bordo Mavili yöneticiler adeta kendisinin Trabzonspor'da görev yaptığı dönemi sorgulamaya başlayınca Ersun Yanal gerildi. Yöneticilerin aldığı ve gönderdiği futbolcularla ilgili sürekli soru sorarak, yorum yapmaları ortamda Yanal adına buz gibi bir havanın esmesine neden oldu.
Toplantıdan sonra Yanal yaşadığı şaşkınlığı gizleyemedi ve yakın çevresine bu koşullarda Trabzonspor'da görev yapmasının zor olduğunu seslendirdi.
Bu aşamadan sonra Trabzonspor - Yanal iletişiminin nasıl devam edeceği merakla beklenmeye başlandı. 

SPOR
Kaynak: TrabzonAjans
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...