HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Blatter'in ünvanı geri alınıyor!

Blatter'in ünvanı geri alınıyor!
Blatter, Haber

SPOR Haberleri

Sekiz yıl ceza alarak FIFA başkanlığından uzaklaştırılan Sepp Blatter'e, bir darbe de İngiltere'den geldiği belirtildi.

Almanya'nın en çok satan gazetesi Bild'in bir haberine göre, 2005 yılında Sepp Blatter'e fahri doktora unvanı veren İngiltere'nin De Montfort Üniversitesi, Blatter'e verilen 8 yıllık cezanın ardından geri çekeceğini açıkladı.

Haberde, İngiltere'nin Leicester kentinde bulunan De Montfort Üniversitesi'nin bir yöneticisinin aynı kentte bulunan yayın kuruluşu Leicester Mercury'e, "FIFA'da yaşanan gelişmeleri başından beri takip ediyoruz. Blatter'e verilen fahri doktorayı geri çekmeyi Ekim ayında düşünmüştük, ama etik komisyonun vereceği kararı beklemek istedik. Komisyonun verdiği kararın ardından bu unvanı geri çekme düşüncesindeyiz" şeklinde açıklamada bulunduğu kaydedildi.

2005 yılında kendisine verilen bu unvanın da geri çekilecek olması, 8 yıllık cezanın ardından Sepp Blatter'e ikinci bir darbe olarak yorumlanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...