Umutsuz vaka

Düzenleyen:
Umutsuz vaka

SPOR Haberleri

İlk yarıda tel tel dökülen ve geriye düşen Cimbom, Sinan Gümüş’ün şans golüyle beraberliği kurtarsa da, zirve yarışından iyice uzaklaştı

MURAD TAMER

Kayserispor deplasmanında alacağı galibiyetle kötü geçen ilk yarıyı en azından 3 puanla kapatarak moral bulmak isteyen G.Saray 1 puana razı oldu: 1-1. İlk yarıda tanınmaz halde bir G.Saray vardı. 'Büyük takım' sıfatından uzak bir futbol ortaya koyan İstanbul'un sarı-kırmızılı ekibi, renkdaşı karşısında son derece ezik bir futbol sergiledi. Kayserispor hem hücumda hem de savunmada rakibine göre çok daha organize ve göze hoş gelen oyunuyla henüz ilk 10 dakikada 3 net gol pozisyonu yakaladı. Deniz'le iki, Biseswar'la da bir fırsattan yararlanamayan Kayserispor'un golü adeta 'geliyorum' dedi. Nitekim 16’da kullanılan korner vuruşunda Mabiala kafayla topu ağlara gönderdi: 1-0. Tolunay Kafkas'ın öğrencileri, kalesine isabetli şut bile atamayan, pas yapmakta zorlanan Galatasaray karşısında farkı 2'ye çıkarma fırsatını Biseswar'la tepince ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
Kayserispor çok kaçırdı
İkinci yarıda Podolski'nin yerine giren Sinan Gümüş'le gelen gol, 'umulmadık' bir şekilde G.Saray'ı maça ortak etti. Sarı-kırmızılıların 61’de ilk isabetli şutu diyebileceğimiz pozisyonla gelen golde, top savunmadan sekerek ağlarla buluştu. G.Saray 74'te ikinci gole çok yaklaştı. Önce Umut, hemen ardından Yasin bomboş pozisyonda topu ağlara gönderemedi. Son 15 dakikada karşıklı ataklar yaşanıyordu. Yasin'in yerine oyuna giren Sabri son 10 dakikada topa dokunamazken, Kayserispor'da 89'da Oğulcan, 90+1'de Sinan Bakış son derece müsait pozisyonları gole çeviremedi. Son anlarda Muslera'nın ceza sahası dışında topa elle müdahale etmesini hakem Barış Şimşek ve yardımcıları es geçince mücadele 1-1 sona erdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...