HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sneijder'in durumu ciddi

Düzenleyen: /
Sneijder'in durumu ciddi
Sneijedr, Galatasaray, Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray'da sağ diz yan bağlarında esneme tespit edilen Wesley Sneijder'in durumu belirsizliğini koruyor.

Sarı-kırmızılı kulüp, dün Hollandalı futbolcunun durumuna ilişkin; "Sneijder'in yapılan MR tetkikleri ve radyolojik testleri sonrası bir süre daha havuz ve salon çalışmalarını içeren özel rehabilitasyon programına devam etmesine karar verilmiştir. Tedavinin seyri açısından nihai karar, yaklaşık 10 gün sonra yapılacak ilave MR ve diğer testler sonrası verilecektir" açıklamasını yaptı. 10 numaranın sakatlığının düşünülenden daha ciddi olduğu izlenimini oluşturan kulüp açıklaması sonrası Sneijder'in sahalara dönüşünün Şubat ayını bulabileceği gelen haberler arasında. 

Sabri kalıyor, Tarık gidiyor
Ocak ayında takım içinde revizyona da gidecek Galatasaray'da üç ismin bileti kesildi. Tarık, Koray ve Jem Karacan'dan kendilerine kulüp bulmaları istenecek. Futbolu Galatasaray'da bırakmak isteyen Sabri'nin ise gönderilmesi gündemde değil. Kayseri'de beraberliği kurtaran Sinan Gümüş ise takımda kalmayı garantiledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...