Mustafa Denizli'nin bir planı var!

Mustafa Denizli'nin bir planı var!

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ısrarla bu yarışta olduklarını ve rakiplerini yakalayıp geçebileceklerini söylüyor.

Şampiyonluk yarışının nelere gebe olduğunu nisan ayı ortalarında netlik kazanacağını söyleyen tecrübeli teknik adam, özellikle fikstürün kendilerine büyük avantaj sağlayacağını düşünüyor. Cim-Bom, ilk 5 sıradaki 4 takımla da kendi sahasında oynayacak.
Galatasaray ile rakipleri arasındaki puan farkı çift haneli rakamlara ulaştı ama teknik direktör Mustafa Denizli’ye göre bu yarış bitmedi, devam ediyor.

Neredeyse artık zirveyi yakalaması zor gibi görülen Cim-Bom’un teknik patronunun, “Bu yarışın nisan ayının ortalarına doğru nereye geleceğini hep beraber görürüz” iddiası koyduğu şampiyonluk yarışında, Denizli’yi umutlandıran tablo, ligin ikinci yarısında bir çok zorlu maçı kendi evinde oynayacak olması...
Hesap makinasını eline alan Denizli, devre arasındaki transferler ve çalışma programıyla beraber takımını yeniden zirve yarışına koymanın planlarını yaparken, fikstürün de kendileri için büyük avantaj oluşturacağını düşünüyor. Galatasaray’ın ligin ikinci yarısında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile Türk Telekom Arena’da oynayacak olmasının büyük avantaj olacağının altı çizilirken, yine fikstüre bakıldığında ilk yarı sonunda ilk 5’te yer alan takımlardan hepsi, Cim-Bom’a konuk olacak. İstanbul’un iki güçlü diğer ekibi Kasımpaşa ve Başakşehir de Arena’ya gelecek.
Sarı-kırmızılılar, puan tablosunda ilk 10’da yer alan ekiplerden sadece Akhisar ve Gaziantep’e gidecek. Galatasaray’ın ikinci yarıdaki maçlarına bakıldığında, en zorlu deplasman olarak Bursaspor gözüküyor. Ancak yeşil-beyazlılar da eski güçlerinden çok uzakta...

İÇ SAHA MAÇLARI: Medicana Sivasspor, Torku Konyaspor, Trabzonspor, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa, Beşiktaş, Kayserispor.

DIŞ SAHA MAÇLARI: Osmanlıspor, Mersin İdman Yurdu, Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Antalyaspor, Bursaspor, Akhisar Belediyespor.
Mustafa Denizli, devre arasında yapılacak transferlerle farklı bir Galatasaray izlettireceğinin mesajını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...