Aziz Yıldırım o oyuncunun peşinde

Aziz Yıldırım o oyuncunun peşinde

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım’ın Giresunspor maçında kafileye eşlik etmesinin nedeni belli oldu. Başkan Karadeniz ekibinin Arnavut forveti için nabız yoklamış.

Kupada dün Giresunspor’a konuk olan Fenerbahçe’de, başkan Aziz Yıldırım’ın da kurmaylarıyla birlikte kafileye eşlik etmesi dikkat çekmişti.
Sürpriz yaptı
Bugün’de yer alan habere göre, deplasman maçlarına çok sık gitmeyen Yıldırım’ın Giresun’a yaptığı bu ziyaretin altından transfer girişimi çıktı. Sarı-Lacivertlilerin patronunun Karadeniz ekibinde bu sezon attığı gollerle dikkat çeken Arnavut asıllı forvet Vedat Muriqi için nabız yokladığı öğrenildi.
17 maçta 9 golü var
2014 yılında Arnavutluk Teuta Durres takımından Giresunspor’a transfer olan 21 yaşındaki genç golcü, bu sezon 17 resmi maçta 9 gol attı. Karadeniz ekibi, Almanya ve İngiltere’den de talipleri olan Muriqi’yi satmaya sıcak bakıyor.
Aynı zamanda Türk vatandaşı da olan 1.94’lük golcüyü A Milli Takım’ın teknik patronu Fatih Terim de yakından takip ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...