'Donk Melo'yu aratmaz'

'Donk Melo'yu aratmaz'

SPOR Haberleri

Galatasaraylı Sinan Gümüş, Antalya kampında basının karşısına çıktı.

Almanya'dan transfer olurken büyük bir takımdan gelmediğini belirten Sinan, "Takıma 1 gol, 1 asistlik katkıda bulundum, bunun devamı gelecek" dedi. İşte Sinan'ın dikkat çeken açıklamaları: 
 Burak ve Umut abilerim ve diğerleri va.r Bunları geçip kadroya girmek zor. 11'e kimin gireceğine hoca karar veriyor. Ben elimden gelenin fazlasını vermek istiyorum. 
 Puan durumunda üçüncüyüz. Ama 17 maç daha var. Rakiplerimizin de bu kadar maçı var. Onlar kaybedecek biz kazanacağız. Geçen sene de geriden gelip şampiyon olduk. 
 Donk çok iyi bir insan, iyi de anlaştık. Uzun boylu ve fizikli olduğu için kafa toplarında bize çok yardımcı olacaktır. Felipe Melo'nun oynadığını, bu sezon o oynayabilir.

Milli Takım'ı isterim
Fatih Hoca Milli Takım için ararsa 'hayır' demem, diyemem... Türkiye forması için kim oynamak istemez ki! O şans bana verilirse değerlendirmek isterim.

Gerçek rakam 1 milyon Euro!
Alman DPA ajansı, Galatasaray'ın borsaya 2 milyon 171 bin Euro olarak bildirdiği Kevin Grosskreutz transferinin bedelinin doğru olmadığını savundu. Oyuncunun yeni kulübü Stuttgart'a yakın isimlerin kaynak gösterildiği haberde; bonservisin aslında 1 milyon Euro olduğu iddia edildi. Galatasaray'a yaz transfer döneminin son gününde transfer olan ancak evrakları yetiştirilemediği için hiçbir resmi karşılaşmada sarı-kırmızılı formayı giyme şansı bulamayan 27 yaşındaki oyuncunun Alman kulübüne borsa bildiriminden daha ucuza geldiğinin altı çizildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...