Gümüş: Bizi hesaba katmayan yanılır!

Düzenleyen:
Gümüş: Bizi hesaba katmayan yanılır!

SPOR Haberleri

Bu sezon fazla forma şansı bulamayan Galatasaray'ın genç oyuncusu Sinan Gümüş, Antalya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Burak, Sneijder ve Podolski gibi hücum oyuncularının sakatlıklarında forma bulmayı umduğunu söyleyen Sinan, "Onlar dönerse oynamam zor olur. Şu ana kadar takıma 1 gol, bir asistlik katkı yaptım. İnşallah bunun devamı da gelecek" dedi. Kendisine Robben'i örnek aldığını söyleyen genç oyuncu, "O da çalım atan ve gole bu şekilde giden bir futbolcu. Gençler için gol atmak öz güvenlerinin yerine gelmesi için önemli. Ben bunu kupada başardım inşallah bugünkü maçta da gol atarım" dedi. Sinan Gümüş, şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak ise "Şu anda 11 puan geride olabiliriz ama bu kapanmayacak bir fark değil. Geçen sene 5-6 kritik maçı kazanıp şampiyon olduk. Bizi hesaba katmayan fena yanılır. Yine aynısını yapabiliriz" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...