Fırtına'nın muhtemel 11'i belli oldu

/ Kaynak: Fotomaç
Fırtına'nın muhtemel 11'i belli oldu

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında yarın deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maç için Bursa'ya gitti.

Teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sabah basına kapalı olarak hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, daha sonra tarifeli uçakla Bursa'ya hareket etti.
Bordo-mavililerde kart cezalıları Yusuf Erdoğan, Mustafa Yumlu, sakatlığı bulunan Salih Dursun'un yanı sıra teknik direktör Tekelioğlu tarafından kadroya alınmayan Douglas Franco ile Alper Uludağ, kafilede yer almadı.
Sadi Tekelioğlu'nun stoperde Mustafa Yumlu ve Douglas'ın yokluğunda Mbia'ya, forvette ise sakatlıktan yeni kurtulan ve idman eksiği bulunan Cardozo'nun yerine Deniz Yılmaz'a görev vereceği öğrenildi.

Trabzonspor'da genç kaleci Uğurcan Çakır ve Fatih Atik'in de Karadeniz ekibinin pilot takımı olan 1461 Trabzon'a kiralık verileceği ve bu nedenle kadroda olmadıkları belirtildi.
Trabzonspor'un Bursaspor maçına Onur Recep Kıvrak, Cavanda, Mbia, Aykut Demir, Musa Nizam, Okay Yokuşlu, Aytaç Kara, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Erkan Zengin ve Deniz Yılmaz 11'i ile çıkması bekleniyor.
Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçı hakem Serkan Çınar yönetecek.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...