Arda'dan Fener'e Suarez kıyağı!

Arda'dan Fener'e Suarez kıyağı!

SPOR Haberleri

Denis Suarez, Barça'nın da gündemindeydi. Ancak Arda Turan'ın müthiş performansı sonrası Barcelona aradan çekildi...

Fenerbahçe’nin sezon sonu kadrosuna katmak için girişimlere başladığı Denis Suarez konusunda Arda Turan’dan beklenmedik bir destek geldi! İspanyol basınında çıkan haberlere göre 22 yaşındaki oyuncu, Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique’nin transfer listesinde ilk sıradaydı. Ancak Arda’nın sergilediği müthiş performansla işler değişti. Barça’nın FIFA yasağı nedeniyle ocak ayına kadar forma giyemeyen milli yıldızımız, sahalara muhteşem bir dönüş yaptı. Arda Turan hem orta sahada hem de ileri uçta sergilediği performansla kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı.

Sarı-Lacivertliler’e gelmedi ama...
Luis Enrique’nin, Arda’nın bu performansı sonrası Denis Suarez transferini rafa kaldırdığı öğrenildi. Böylece, Aziz Yıldırım’ın tüm çabalarına rağmen Fenerbahçe’ye gelmeyen Arda Turan, Sarı-Lacivertliler’e farklı bir şekilde katkı sağladı! Kanarya, Barcelona’nın aradan çekilmesiyle Suarez transferinde önemli bir rakipten kurtulmuş olsa da bu transfer hâlâ kolay değil. Buna rağmen yönetim, İspanyol futbolcu için tüm girişimleri yapmaya kararlı.

Arda'dan Fener'e Suarez kıyağı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...