Denizli: Donk ve Linnes ile bu dönemi kapattık

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Denizli: Donk ve Linnes ile bu dönemi kapattık

SPOR Haberleri  / iHA

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Osmanlıspor mağlubiyeti sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.

Denizli, transferi büyük oranda kapattıklarını belirtirken, Burak Yılmaz'ın gönderilmesine 'evet' diyemeyeceğini söyledi. Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray deplasmanda Osmanlıspor'a 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından Burak Yılmaz'ın transfer olacağı iddialarıyla ilgili konuşan Denizli, "Şu ana kadar bana ulaşan bir bilgi yok. Çok net bir şey söylemek mümkün değil ama kulübümüzün bir ay önceki pozisyonunda değişiklik var. Yapmayı planladığımız, başkanımızla ortak karar aldığımız transfer politikamızı şu an itibariyle uygulayamıyoruz. Biz alternatif oyuncu almayı düşünürken böyle bir soruyla karşılaştığınız zaman karar vermekte zorlanıyorsunuz. Her iki tarafı da düşünmek zorundayım. Takımımı, kulübümü düşünüyorum. Zaten kadro bakımından sıkıntı çekmekteyim. Dolayısıyla böyle bir duruma çok net bir şekilde 'evet' diyemem. Teklif olabilir, biz de birçok futbolcuya teklifte bulunduk" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgiler veren Denizli, şöyle konuştu:

'Donk ve Linnes ile bu dönemi kapattık'
"Bundan 1 ay önce kendimize yeni bir yol haritası yapmıştık. Normal transfer sezonunda çok işlem yapmadan bu dönemde bizi ileriye taşıyacak yaş ortalaması düşük futbolcuların alınmasını dünüyorduk. Bunları 5 olarak düşünüyorduk ama koşullar son anda değişti. Bu transferleri muhtemel olarak yapamayacağız. Başkanımızla uzun süren bir toplantı yaptık. En sağlıklı kararı nasıl veririz bunu değerlendirmeye çalıştık. Burada bizim kulübümüze hizmet ederken her iki tarafıda düşünmek zorundayız. Donk ve Linnes ile bu dönemi kapattık."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...