Burak Yılmaz isyan etti: Yaranamadım

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Burak Yılmaz isyan etti: Yaranamadım

SPOR Haberleri  / Sabah

Kral: "Galatasaray'da kariyerimin en güzel günlerini geçirdim. Attığım goller bize kupalar kazandırdı ancak taraftara bir türlü yaranamadım."

Son iki sezonda kendisi için Galatasaray'a gelen tüm teklifleri geri çeviren Burak Yılmaz, yaşanan son olayların ardından vedaya hazırlanıyor... West Ham'ın teklifine yeşil ışık yakan golcü oyuncunun yakın çevresine dert yandı: "Galatasaray'da kariyerimin en güzel günlerini geçirdim. Attığım goller bize kupalar kazandırdı. 4. yıldızı da taktık ama ben taraftara bir türlü yaranamadım." Yakın arkadaşı Selçuk ile birlikte aldığı ücretin de sürekli gündemde tutulmasından dolayı rahatsız olan Burak, "Galatasaray'da sanki Selçuk ile para kazanan tek oyuncu benim. Geri kalanlar bedavaya oynuyor. Kulübe verdiğimiz hizmetleri bilenler, biz buradan gidersek Galatasaray'ın zayıflayacağını düşünmeden bizi yıpratmak için ellerinden geleni yapıyorlar" dedi. 

İDMANA ÇIKMADI
Osmanlıspor mağlubiyeti ile lige havlu atan Galatasaray, gözünü Ziraat Türkiye Kupası'na çevirdi... Grup aşamasının son hafta maçında yarın Kastamonuspor 1966'yı konuk edecek sarı-kırmızılı ekip, ara vermeden hazırlıklara başladı. Osmanlıspor mücadelesinde ayak bileğine darbe alan Burak Yılmaz, bel ile kalça bölgesinde zorlanma bulunan Denayer ve bel ile kasık bölgesinde zorlanma tespit edilen Semih çalışmaya katılamadı. 

VE KULÜPLER ANLAŞTI
Sezon başındaki teklifinin ardından Galatasaray'ın kapısını cuma günü bir kez daha çalan West Ham United, Burak Yılmaz için 5 milyon Euro bonservis ödemeye hazır olduğunu bildirmişti. Galatasaray'ın 7 milyon Euro'dan aşağı inmemesi sonrası Hırvat teknik adamı Slaven Bilic'in ısrarı üzerine İngiliz ekibi teklifini 2 milyon Euro daha artırdı. Sarı-kırmızılıların 7 milyon Euro'yu kabul ettiği ve iki kulübün anlaştığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...