Burak Yılmaz West Ham’a yeşil ışık yaktı

Düzenleyen:
Burak Yılmaz West Ham’a yeşil ışık yaktı

SPOR Haberleri

İngilizlerin G.Saray’a 7 milyon avro teklif ettiği golcü oyuncu yönetime gitmek istediğini söyledi

Osmanlıspor’a mağlup olarak şampiyonluk şansını büyük ölçüde tüketen Galatasaray’ın gündeminin 1 numarasında Burak Yılmaz var. 3 gün önce sarı-kırmızılı yönetimin kapısını çalan West Ham United bonservis bedeli olarak 7 milyon avro teklif etmişti. Osmanlıspor karşılaşmasında attığı golden sonra tribünlere el sallayan ve bir anlamda taraftara veda eden sarı-kırmızılı futbolcu, yönetime gitmek istediğini bildirdi. Ara transferin başladığı ilk günlerde Burak Yılmaz’ı Çin’in Shanghai Shenhua kulübü 10 milyon avro bonservis bedeliyle istemiş ancak golcü oyuncu ayrılmayı düşünmediğini açıklamıştı. Burak, özellikle ikinci yarının ilk karşılaşmasında Sivasspor maçında net golleri kaçırmasının ardından taraftar tarafından yuhalanmış ve tribünlerle arasında gerginlik yaşanmıştı. Burak Yılmaz’ın İngiltere’de futbol yaşantısına devam etmek istemesiyle mali açıdan sıkıntılı günler geçiren Galatasaray yönetimi de rahat bir nefes almayı planlıyor.

Net 5 milyon 250 bin avro
Tecrübeli oyuncunun satışı gerçekleşirse Galatasaray’ın kasasına 5 milyon 250 bin avro girecek. Geri kalan 1 milyon 750 bin avro ise anlaşma gereği Burak Yılmaz’ın eski kulübü Trabzonspor’un olacak. Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin golcü oyuncunun satılmasını istemediği belirtilirken, yönetimin maliyeti yüksek olmayan genç golcüler için atağa kalktığı öğrenildi. Burak Yılmaz’ın, West Ham United’e transferinin birkaç gün içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...