Denizli'den Burak için flaş açıklama

Düzenleyen: / Kaynak: sporx
Denizli'den Burak için flaş açıklama

SPOR Haberleri  / sporx

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, transfer konusunda kritik açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 4-1 kazandıkları Kastamonuspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE DENİZLİ'NİN SÖZLERİ...

Kastamonu son derece renkli bir takım. Şehirde gördüğümüz ilgi için onlara teşekkür ediyoruz. Çok canlı bir ekip. Biz de canlıydık, zaman zaman çok iyi tempo yaptık. Neticede Kastamonu kendi liginde lider olup bir üst tura terfi etmek isteyen bir takım. Pozisyonu bol olan bir maçtı, daha fazla da gol olabilirdi. Keyifli bir futbol akşamı oldu. Taraftarımızın sayısı düşündüğümüz gibi değildi. Böyle bir galibiyetle grubu kapatmak iyi oldu. Eleme usulüne dönülecek, çok daha dikkatli ve özverili olmak zorundayız

"TRANSFERLER OLMADI, KULÜBÜ DÜŞÜNMELİYİZ"

"Linnes'i transfer amacımız belliydi. Birkaç bölge için alternatif oluşturabilir miyim diye düşünüyorum. Akhisar ve bu maçta değişik pozisyonlarda denedim, başarılı oldu. Şu ana kadar düşündüğümüz transferleri gerçekleştiremedik. Öyle ya da böyle olmadı. Bunun nedenleri var tabii ki. Hedefleri koyarken takımı ve kulübü paralel düşünmeliyiz. Birkaç gün daha var ama, sanırım yarından sonra detaylı bir açıklama yapabilirim. Bizim açımıza önemliydi."

BURAK YILMAZ İÇİN KRİTİK AÇIKLAMA...

"Burak hiçbir yere gitmez. Bize bu konuda teklif gelirse ciddi, değerlendirir miyiz? O da zor. Şu ana kadar futbolcularımızla ilgili basında yer alan haberler camiada soru işareti oluşturuyor. Muhtemelen perşembe günü bu konuyla ilgili bir açıklama yapacağım."

"SİNANIN TAKIMA KATKISI DEVAM EDER"

"Sinan'ın performansına bakarsanız, fırsatlar oyunu olan futbolda gelen fırsatı iyi kullanıyor. Devam ettiği sürece problem yaşamaz. Takıma katkısı, kendi gelişimini sağlayarak devam eder."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: sporx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...