Jose Sosa zam istiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Jose Sosa zam istiyor

SPOR Haberleri  / Sabah

River Plate'ten teklif aldığını ancak Beşiktaş'ta mutlu olduğunu dile getiren tangocu, siyah-beyazlı yönetimden ücretine zam talep etti

Beşiktaş yönetimi, Jose Sosa'nın zam talebi ile karşı karşıya kaldı... Arjantinli futbolcu, ertelenen Trabzonspor karşılaşması sonrası İstanbul'a dönmek için havalimanında bekledikleri sırada tercümanı aracılığı ile ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ile görüştü. River Plate'den cazip bir teklif aldığını ancak gönlünün mutlu olduğu Beşiktaş'ta kalmak olduğunu aktaran Jose Sosa, ücretine iyileştirme ve yeni kontrat istediğini Çebi'ye iletti. 

EN ÇOK KAZANAN ÜÇÜNCÜ İSİM 
Çebi ise, Sosa'nın talebini yönetim kuruluna taşıyacağını aktardı. Yıllık 1 milyon 600 bin Euro kazanan Sosa, 3 milyon 500 bin Euro alan Mario Gomez ve 1 milyon 700 bin Euro ücreti bulanan Quaresma'nın ardından Beşiktaş'ın en fazla maaş ödediği üçüncü oyuncu konumunda. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...