Çok güzel hareketler bunlar

Düzenleyen:
Çok güzel hareketler bunlar

SPOR Haberleri

Futbol Zirvesi'ndeki "Kulüplerin Bakış Açısı" konulu oturumda Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek arasında karşılıklı iltifatlar vardı...

Bünyamin ÇELİK

Premier Lig Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Nic Coward'ın yönettiği oturumda Özbek ve Orman'ın yanı sıra Chelsea ve Manchester United'ın eski CEO'su Peter Kenyon ile Borussia Mönchengladbach Başkanı Rolf Königs de yer aldı. Orman, konuşmasının bir bölümünde Dursun Özbek ile aynı düşündüğünü belirterek kulüplerin birlikte hareket etmesi gerektiğini vurguladı. Orman, spor adamı olmanın, futbolu büyütmeyi bilmekten geçtiğini kaydederek, "Onun için Dursun Bey (Özbek) gibi bir zihniyetle rekabet etmekten büyük bir keyif alıyorum" ifadesini kullandı. Özbek de Orman'ın sözlerine, "Ben de değerli başkanım için aynı şeyleri söylüyorum. Tarzınızı çok beğeniyorum" şeklinde karşılık verdi.    

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...