HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bursaspor'dan Hüseyin Göçek'e tepki

Bursaspor'dan Hüseyin Göçek'e tepki
Hüseyin Göçek, Bursaspor, Haber

SPOR Haberleri

Bursaspor Basın Sözcüsü Suat Paçacı, Başakşehir maçı sonrası hakem Hüseyin Göçek'e tepkiliydi

Bursaspor Basın Sözcüsü Suat Paçacı, 3-3 biten Medipol Başakşehir maçının hakemi Hüseyin Göçek'in yönetimine ilişkin, "Hüseyin Göçek'in saha içindeki fahiş hatalarını herkes gördü ama sadece birkaç kişinin tanık olduğu ve maç bitiminde gelişen olaylar tam bir rezalettir" ifadesini kullandı 

Paçacı, yazılı açıklamasında, Hüseyin Göçek'in çok kötü bir yönetim gösterdiğini öne sürerek, şunları kaydetti: 

"18 yılda yaklaşık 400 maç yönetmiş, göğsüne FIFA kokartı takmış bir hakemin düdüğünü ve kartlarını bir silah gibi kullanıp Bursaspor'u yerle bir etmesine rağmen, bu şehrin insanları, bu kulübün taraftarları, bu takımın hocası ve oyuncuları, öfkesini bastırabiliyorsa eğer, bundan bir ders çıkarmak gerekir. Hüseyin Göçek'in saha içindeki fahiş hatalarını herkes gördü ama sadece birkaç kişinin tanık olduğu ve maç bitiminde gelişen olaylar tam bir rezalettir." 

Hakem Göçek'in, maçın ardından, içinde küfür ve hakaret olmamasına karşın tepkisini gösteren Sercan Yıldırım'ı odasına davet ettiğini ve maçın kritiğini yaptığını anlatan Paçacı, "O anda odada bulunan kulüp yetkililerine ihraçla ilgili bir karar tebliğ edilmemesine rağmen, raporunda Sercan Yıldırım'ı ihraç ettiğini yazan Hüseyin Göçek, saha içindeki kıyımına soyunma odasında da devam etmiştir" görüşünü savundu. 

Paçacı, "Yankesiciliğin de bir raconu vardır ve mağdur, o anda neyi kaptırdığını anlayamaz" değerlendirmesinde bulunarak, şunları belirtti: 

"Olayı kameralar ve kamera görüntülerini izleyen bilirkişiler çözer. Ancak eğer siz o anda orada bulunan 20 bin kişinin görebileceği bir şekilde bu işi yapıyorsanız, acemisiniz demektir, acilen yaptığınız bu işten vazgeçmelisiniz demektir. Hüseyin Göçek'in neye, kime hizmet ettiğini bilmiyoruz ama bildiğimiz tek şey, Türk futboluna kesinlikle hizmet etmediğidir. Bir hakem Bursa'ya geldiğinde yöneticiler, futbolcular, teknik adamlar, taraftarlar değil, koca bir şehir travma yaşıyorsa eğer, bu insan değil maç yönetmek için, artık gezmek için bile Bursa'ya gelmemelidir."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...