Ozz'ye kanca

Düzenleyen:
Ozz'ye kanca

SPOR Haberleri

Son 2 aydır menajerlerin ve scout ekiplerinin ablukası altında olan Beşiktaş'ın kapısını bu defa Everton çaldı. İngiliz ekibi, Oğuzhan için sezon sonuna 'rezervasyon' yaptırdı

HÜSEYİN EROĞUL

Transfer sezonunun en çok konuşulan takımlarının başında gelen Beşiktaş, üst üste gelen tekliflerden bunaldı. 4 ismi kadrosuna katıp, 4 oyuncuyla da yollarını ayıran siyah-beyazlılar Ersan'ın sürpriz transferinden sonra "transferi kapattık" açıklaması yapmasına rağmen oyuncularına olan ilgiden kurtulamıyor. Bu sezonki performansıyla Beşiktaş'ı uçuran isimler arasında yer alan Oğuzhan Özyakup'a İngilizler göz koydu. Eski takımı Arsenal'in uzun süredir takibinde olan genç yıldızın Premier Lig'den son talibi Everton oldu. Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'ın da kadrosuna katmak istediği Ozzy için İstanbul'a gelen Everton yetkilileri, birlikte çalıştıkları Türk menajerlerle birlikte Gaziantepspor maçını takip etti. Şık bir golle 4-0'lık galibiyetin mimarlarından olan Oğuzhan'ın performansını çok beğenen İngilizler, Başkan Fikret Orman'la bir araya gelerek Ozzy'yi sezon sonunda kadrolarına katmak istediklerini dile getirdiler. 
Orman kapıyı kapatmadı
23 yaşındaki futbolcuyu Premier Lig'e götürmeye kararlı olduklarını belirten Everton kulübünün yetkilileri Başkan Orman'a açık çek verip "Böyle değerli bir oyuncuyu kadromuza katmak isteriz. Oğuzhan'la ilgili ciddi projelerimiz var. Maddi konularda anlaşma sağlanacağını düşünüyoruz. Sezon sonuna kadar takibimizi sürdüreceğiz" dedi. Başkan Orman da, "Hiçbir oyuncumuzla şu anda görüşme yapılmasına izin vermiyoruz. Şampiyonluğa odaklanmışken kafalarının karışmasını istemiyoruz. Sezon sonunda her türlü teklifi oturup konuşuruz" cevabını verdi. Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin istediği Ozzy'yi İnter'in yanı sıra Roma da yakından takip ediyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...