HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gülay ablanın Galatasaray sevgisi karşılık buldu

Düzenleyen: /
Gülay ablanın Galatasaray sevgisi karşılık buldu
Galatasaray, Mersin, Haber

SPOR Haberleri

Koyu Galatasaray taraftarı 48 yaşındaki Gülay Sağdıç, Mersni'deki maç sonrası futbolcuların dikkatini çekmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında konuk olduğu Mersin İdmanyurdu'na 2-1 mağlup olan Galatasaray'da futbolcular maç sonunda herhangi bir açıklama yapmadan takım otobüsüne bindi. Bu sırada otobüsün bulunduğu alana yaklaşmaya çalışan Gülay Sağdıç, demir parmaklıkların ardından futbolculara sesini duyurmak için büyük mücadele verdi. Güvenlik görevlilerinden rica ederek oyuncuların otobüse bindiği alana geçmek isteyen Sağdıç, izin verilmemesi üzerine futbolculara dış bölümden seslendi. Sağdıç, yanına getirtmeyi başardığı Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu ile sohbet etti. Takım otobüsüne binen ancak Sağdıç'ın ısrarlı seslenişi karşısında araçtan inen Selçuk İnan da sarı-kırmızılı taraftara beresini hediye etti.

Gülay ablanın Galatasaray sevgisi karşılık buldu

Takım otobüsü hareket edene kadar bulunduğu bölümden ayrılmayan Sağdıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukluğundan bu yana Galatasaray'ı tuttuğunu söyledi.

Mersin'de yaşadığını belirten Sağdıç, "48 yaşındayım ve kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım. Tüm maçlarını takip ediyorum. Kadroyu ezbere biliyorum, tanıyorum. Oyunculara seslendim, Sabir Sarıoğlu ve Selçuk İnan yanıma geldi. Selçuk bana beresini verdi. Galatasaray logolu veya renklerinde bir şey değil ama olsun, bana bir bere hediye etti" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...