HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe taraftarları da Bursapor maçını izleyemeyecek

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Fenerbahçe taraftarları da Bursapor maçını izleyemeyecek
Bursaspor, Ceza, Fenerbahçe, İl Spor Güvenlik Kurulu, Maç, Haber

SPOR Haberleri  / AA

İl Spor Güvenlik Kurulu, ev sahibi takım taraftarının cezalı olduğu Bursaspor-Fenerbahçe maçına sarı-lacivertli taraftarların da alınmaması yönünde karara vardı.

İl Spor Güvenlik Kurulunun, Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin başkanlığında gerçekleştirdiği toplantıda, karşılaşma için alınacak önlemler ve konuk takım taraftarlarının durumu masaya yatırıldı.

Valilikten alınan bilgiye göre, ev sahibi takım taraftarının cezalı olduğu karşılaşmaya, Fenerbahçe taraftarlarının da alınmaması yönünde karar verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Bursaspor'a Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir'le oynadığı karşılaşmada taraftarının neden olduğu saha olayları sebebiyle bir resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası vermiş, bu ceza TFF Tahkim Kurulu tarafından da onaylanmıştı.

İl Spor Güvenlik Kurulunun aldığı karar çerçevesinde yarın akşam 19.00'da başlayacak karşılaşmayı iki takım taraftarları da tribünden izleyemeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...