Fiyakalı Fener

Düzenleyen:
Fiyakalı Fener

SPOR Haberleri

Üçüncü çeyrekten itibaren kendine gelerek zafere uzanan sarı-lacivertliler finalde yarın Darüşşafaka ile karşılaşacak

FIAT Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe, Pınar Karşıyaka'yı 82-72'lik skorla mağlup ederek finale yükseldi. Oyuna hızlı başlayan Pınar Karşıyaka, Jones'un etkili oyunuyla 3. dakikada skoru 9-2'ye taşıdı. Etkili oyununu sürdüren İzmir temsilcisi, 5. dakikayı da 16-4 önde geçti. Bu bölümden sonra toparlanan Fenerbahçe, 2 dakikalık süreçte 11-0'lık bir seri yakalayarak durumu 16-15 yaptı ve farkı bir sayıya indirdi. Jones ve Gabriel'in devreye girmesiyle yeniden sayılar üreten Pınar Karşıyaka, ilk periyodu 21-20 önde tamamladı. Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci periyotta Fenerbahçe bir ara öne geçse de Gabriel ve Iverson'ın 3 sayılık basketleriyle yeniden skor üstünlüğünü ele alan Karşıyaka soyunma odasına 39-36 önde girdi.
Final bölümünde farkı açtı
Üçüncü periyodun başında özellikle Datome'nin üç sayı çizgisinin gerisinden bulduğu basketlerle skor üstünlüğünü yakalayan Fenerbahçe, 25. dakikayı 53-51 önde geçti. Bu bölümden sonra Iverson ve Kerem Gönlüm'le oyunda kalmaya çalışan İzmir temsilcisi karşısında Datome'nin yanı sıra Dixon ve Hickman'la etkili olan sarı-lacivertliler, son periyoda 68-60 önde girdi. Dördüncü periyotta hücumdaki etkili oyununu sürdüren ve 35. dakikayı 76-67 önde geçen Fenerbahçe, salondan 82-72 galip ayrılarak adını finale yazdırdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...