Adalet istiyorum

Düzenleyen:
Adalet istiyorum

SPOR Haberleri

"Derbide ligin en iyi iki takımı oynayacak. Hak eden kazansın. Yeter ki adaletli maç olsun. Bunu F.Bahçe de istiyordur"

"G.Saray-Trabzon maçındaki olaylar futbolun batağa gittiğini gösteriyor. Üzüntü verici. Hepimize sorumluluk düşüyor"
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş dünkü G.Birliği maçı sonrası, "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Erteleme yüzünden 8 günde 3 karşılaşma yaptık ve ertelenmenin olumsuzluğuyla maçlar sıkışmak zorunda kaldı" derken, "Başkan için seviniyorum. Çalışmalarının karşılığını alıyor. Mario iyi oynadı, maçtan alınması lazımdı. Bunlar çok speküle ediliyor. Bazen iyi oynayanı da maçtan alırsınız" sözlerini kullandı. F.Bahçe derbisine değinen Güneş, "Ligin en iyi iki takımı karşılaşacak. Hak eden kazansın. Adaletli bir maç olsun. Bunu Fenerbahçe de istiyordur" derken, "Lider gitmek avantaj veya dezavantaj değil. Maçla ilgili sözlerimiz speküle ediliyor. Herkes rahat olmalı. Kazanan veya kaybeden bu yarışa devam edecek. Biz öne geçeriz, F.Bahçe öne geçer. Mühim olan sezon sonunda önde olmaktır" vurgusu yaptı.
Trabzon üzülmekte haklı
Şenol Hoca, "Özellikle G.Saray-Trabzon maçındaki olaylara şahit olduktan sonra futbolun batağa gittiğini görüyoruz, üzüntü verici. Bu iyi bir şey değil" derken, "Hakemler belki de en masumlar. Bizler yönetim, oyuncular, medya, hepimiz bu işin içinde olmalıyız. Bir maç hakem hatasıyla kazanılınca benim de içim cız eder. Tepkiler doğaldır. Maçı kısmen seyrettim, üzüntüde haklı Trabzonspor. Bu böyle çözümlenmez ama. Hata çabuk düzeltilirse bağışlayıcıdır, çabuk düzeltilmezse haklı olan öfkelenir" tespitinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...